SCHOONMAKEN VAN EEN (ZWAAR) VERVUILDE WONING

Een zwaar vervuilde huis van een dierbare kan heel erg moeilijk zijn om aan te zien. In een aantal gevallen is het al geruime tijd bekend dat men in zo een situatie leeft, maar degene in kwestie heeft dit maanden soms wel jaren voor zichzelf kunnen houden. In sommige gevallen valt de vervuiling samen met andere problemen, hierbij kun je denken aan psychische problemen, een alcoholverslaving of zelfs een drugsprobleem en een combinatie van meerdere factoren. Een zwaar vervuilde woning is vaak erg moeilijk om weer schoon te maken. Naasten zien meestal geen redelijke uitweg wat natuurlijk ook te begrijpen is. Daarbij komt nog eens dat er zoveel vragen komen over het schoonmaken van de sterk vervuilde woning. Wij kunnen je helpen de zwaar vervuilde woning te reinigen.

 

 

Een (zwaar) vervuild huis  schoonmaken doe je niet zomaar!

Het is bijna een onmogelijke opgave een sterk vervuilde woning zelf te reinigen. Juist doordat het zo lastig is kom je erachter dat het eigenlijk heel specialistisch werk is. In de meeste gevallen gaat het niet om maanden, maar wel om jaren vervuiling. Het lijkt daardoor bijna een onmogelijke opgave de woning nog weer in goede staat te krijgen. Roep hierbij de hulp in van een specialist, wij kunnen jou helpen de zwaar vervuilde woning te reinigen. Zo kunnen wij niet alleen de ruimte reinigen, maar ook toiletten, badkamers, wasbakken, keukens en vloeren zodat deze er weer keurig uit zien. We verzorgen hiermee een leefbare omgeving voor de bewoner. Onze specialisten kunnen meestal bij binnenkomst al aangeven hoe het plan van aanpak zal gaan zijn. Wij beschikken namelijk over alles wat nodig zal zijn om de (zwaar) vervuilde huis te kunnen schoonmaken. Wij zijn ook in staat de woning te ontdoen van nare geurtjes en kunnen de woning volledig desinfecteren. Voor bijna alle vervuilde woningen bieden wij maatwerk, hier ben jij dus aan het goede adres voor jouw probleem.

Confronteren met de schoonmaak van een (zwaar) vervuilde woning

In de meeste gevallen hebben mensen niet willens en wetens keuze gemaakt zo te leven. Dit heeft meestal een onderliggend probleem, daarom is het niet aan te raden iemand direct te confronteren met de schoonmaak van een (zwaar) vervuilde woning. Het is verstandiger de mensen die een probleem hebben, te benaderen met respect en hierbij de hulp te bieden die bij hen past. Na het reinigen van de woning is men doorgaans zo blij dat ze zich niet meer hoeven schamen. Een frisse en schone start dus!

Een (zwaar) vervuilde woning schoonmaken is behoorlijk intensief

Sommige mensen denken vaak dat een (zwaar) vervuilde woning reinigen zo gebeurt zal zijn, helaas werkt dit in de praktijk anders. Doordat een woning meestal geruime tijd bevuild is, wordt het alleen maar moeilijker de woning te reinigen. Mensen komen er dan vaak achter dat het beter is professionele hulp in te schakelen, omdat het veel zwaarder is dan men in eerste instantie gedacht had. De materialen waar de mensen zelf vaak bij kunnen zijn minder effectief als die van de specialist. Voor het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning kijken wij hoe erg het probleem is, welke materialen er het beste gebruikt kunnen worden en welke juist niet. Een plan van aanpak en de juiste techniek is ook heel erg belangrijk.

Professioneel reinigen van een (zwaar) vervuilde woning

Heb jij de specialist ingehuurd om jou te helpen? Het begint allemaal bij het leeghalen van de woning. Het beste is dat er niets meer in de ruimte staat, zodat wij gemakkelijk uit de voeten kunnen. Hierna gaan wij beginnen met de schoonmaak. Nadat de woning schoongemaakt is gaan we beginnen met het herstellen van de woning. Wanneer er nare geuren verwijderd moeten worden of er gedesinfecteerd moet worden, gebeurt dit in de laatste fase.

Een (zwaar) vervuilde woning brengt gezondheidsrisico’s met zich mee

Op alle locaties of woningen waar wij voor ingezet worden, treffen we vele dingen aan die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. We komen bijv. ongedierte tegen, bedorven voedsel, schimmels, bloed, ontlasting etc. De ruimte zal vol zitten met micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en parasieten. Dit vormt grote risico’s voor het menselijk lichaam bij direct contact. Wij werken altijd volgens zeer strenge regels en protocollen om het werk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren. We zien helaas vaak in de praktijk dat mensen het eerst zelf proberen schoon te maken. Zonder de juiste kennis en middelen kan een persoon nare ziektes oplopen bij het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning. Raadpleeg altijd een expert wanneer je wordt geconformeerd met een (sterk) vervuilde woning.

''ONZE EXPERTS STAAN KLAAR OM JE VAN DIENST TE ZIJN BIJ HET SCHOONMAKEN VAN EEN (ZWAAR) VERVUILDE WONING OF ANDERE LOCATIE''