WERKEN BIJ NUFRIS

''SCHOONMAAKSPECIALIST BIJ NUFRIS IS NIET ZOMAAR EEN SCHOONMAKER''

Als schoonmaaktechnicus bij Nufris kom je overal waar ook maar iets aan de hand is. Het is geen standaard schoonmaakfunctie, maar een dynamische baan waar je veel meemaakt en ziet. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan. Bij Nufris is geen enkele dag hetzelfde en dat maakt het een uiterst bijzondere baan. 

Waar het voor een normale schoonmaker stopt, starten wij

Haal jij voldoening uit een grondige schoonmaakklus, waar je iets wat extreem vervuild is weer helemaal schoon weet te krijgen? Denk aan een wc die in maanden/jaren niet is schoongemaakt of de vloer die volledig vervuild is. Dan zul jij je na een werkdag bij Nufris zeker onwijs voldaan voelen. Het gaat namelijk vaak om zwaar vervuilde locaties die helemaal opgeknapt moeten worden. Zo kom je al gauw op plekken waar zich zware situaties voordoen of hebben voorgedaan. Denk bijvoorbeeld aan een huis waar al maanden of jaren niet is schoongemaakt, waar een (zelf)moord is gepleegd, of waar een lijk is gevonden. Dit zijn belangrijke opdrachten die een schoonmaaktechnicus bij Nufris dagelijks uitvoert. Ons motto is dan ook: waar het voor een normale schoonmaker stopt, starten wij.

Meer dan alleen schoonmaken

Als schoonmaaktechnicus bij Nufris dien je daarom ook mentaal en fysiek gezond te zijn. In deze dynamische functie vragen we veel van onze mensen. Geen dag is hetzelfde en daardoor is het nooit een saaie baan. Maar dat betekent ook dat je een hoop ziet en meemaakt. Daarvoor moet je sterk in je schoenen staan. Een schoonmaaktechnicus bij Nufris dient niet alleen een sterke maag te hebben, maar ook de juiste technische kennis en vaardigheden te bezitten. 

Blijf jezelf ontwikkelen bij Nufris

Uiteraard krijg je er als gewaardeerde schoonmaaktechnicus ook veel voor terug. Bij Nufris werken we alleen met de beste vakmensen. Je krijgt bij ons 100% de kans om jouw technische kennis en kwaliteiten in te zetten. Na het selecteren van de meest geschikte kandidaten, leiden we onze mensen ook goed op. Dit is een traject van enkele jaren. Bij Nufris krijg je volop ondersteuning en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Open sollicitatie doen?

Op dit moment staan er geen vacatures open. Zodra er vacatures open komen te staan, zullen we deze publiceren. Je kunt bij ons altijd een open sollicitatie doen. We behandelen telefonisch geen vragen over sollicitaties. Voor vragen of een open sollicitatie kun je ons een e-mail sturen naar werving@nufris.nl.